Over Radine


Eén slimme oplossing

Radine is een specialist in het ontwerpen en bouwen van trilvullers. Efficiënte systemen voor de aanvoer en positionering van onderdelen. Wij integreren onze trilvullers in complete productiesystemen. Custom made.

Radine is een specialist in het ontwerpen en bouwen van trilvullers.

Radine is een specialist in het ontwerpen en bouwen van trilvullers. Efficiënte systemen voor de aanvoer en positionering van onderdelen. De onderdelen waarvoor onze trilvullers worden gebruikt, zijn meestal niet groter dan een vuist. We integreren onze trilvullers (al dan niet in samenwerking met machinebouwers) in complete productieoplossingen. Custom made. Dat doen we al sinds 1967. Gerenommeerde bedrijven, zoals Philips, Nedcar, Brabantia, Daf Trucks, Nemef, Unilever en Johnson & Johnson, kiezen voor onze oplossingen. Wat zíj dagelijks ervaren, beloven we ú. Een hoge betrouwbaarheid, een hoge productiesnelheid en een hoge kwaliteit.

Elk productieproces kunnen wij integreren.

De trilvullers integreren we in een totaaloplossing. Een machine c.q. productiestraat die de aangevoerde componenten ultrasoon last, soldeert, lijmt, laserlast, schroeft, klikt of klinkt. Kortom, in onze machines integreren we pick & place systemen, camera’s, testapparatuur, spuitgietmachines, verpakkingsoplossingen en andere technologieën.

MOVE! A lot of movement bij Radine.

De MOVE-weg staat voor het veranderen van een onderneming in een slank en flexibel bedrijf. Dit betekent voor alle afdelingen: een cultuur van continue verbetering creeren, verspilling identificeren en elimineren, processen vereenvoudigen en focus verleggen naar de behoefte van de klant. De gedachte is: alleen uitwerken en produceren wat de klant werkelijk nodig heeft en betaalt.

Zo produceert u met de systemen van Radine uw producten

  • volledig gemechaniseerd en geautomatiseerd
  • uitermate betrouwbaar
  • in hoge aantallen per minuut
  • met een hoge kwaliteit
  • met een hoog rendement en een korte terugverdientijd

Referenties

We can handle it!

Bekijk onze Projecten