De specialist in trilvullers.

Trilvullers zijn de oplossing voor het aanvoeren en positioneren van onderdelen. De trilvullers worden bij Radine in eigen huis op maat ontworpen en geproduceerd. Met een productie van meer dan 300 klantspecifieke trilvullers per jaar is Radine de plek voor uw trilvullerbouw.

Trilvullers op maat

Voor productielijnen met complexe onderdelen is de juiste aanvoer een echte uitdaging. Bij Radine bent u hiervoor aan het juiste adres. Samen met u lopen we het gehele productieproces door om te kijken hoe de trilvuller optimaal kan aansluiten op het proces. Geen proces is te complex of een uitdaging te groot, er zijn oneindig veel mogelijkheden bij Radine! 

Uw productieproces, uw aanpak

Ieder productieproces is anders en vraagt om zijn eigen oplossing en aanpak. Bij Radine vinden we voor ieder vraagstuk de oplossing die echt bij u productieproces past. We maken trilvullers volledig op maat en in eigen huis. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij hoogwaarde en betrouwbare trilvullers leveren.

Plan een quickscan in!

Meer informatie?

Wij helpen u graag verder

Onze Budgettrilvullers

  • Moeren (m4 t/m m16)
  • Pennen/stiften (Dia 3 t/m 15mm, lengte tot 40mm)
  • Ringen (dia 4 t/m 40mm)
  • Doppen (dia 10 t/m 40mm)
  • Diverse pennen met een flens
  • Kogels (dia 3 t/m dia 10mm)
Vanaf €4.800,-

Geen product specifieke trilvuller nodig? Radine heeft een assortiment ontwikkelt voor producten die veelvoudig aangevraagd en toegevoerd worden. Hierdoor zijn de kosten van deze trilvullers veel lager en al verkrijgbaar vanaf €4.800! De budget trilvuller is geschikt voor verschillende moeren, pennen/stiften, ringen, doppen, kogels, etc. Deze trilvullers zijn snel inzetbaar en u heeft al binnen 5 tot 6 weken een operationele trilvuller!

Testen is ons motto!

Nadat ons gekwalificeerde team van monteurs de trilvuller heeft gebouwd, wordt deze altijd uitgebreid getest met een Real Environment Test (RET).  De minimaal 4 uur durende  testfase wordt meteen camera en tel-unit gemonitord en vastgelegd. Zo verminderen we de benodigde inbedrijfstelling tijd van de trilvuller in uw machinepark en kunt u zorgeloos uw productie starten.