Ons werk is precisiewerk

Dienstverlening waar u op kunt bouwen.

Maatwerkoplossingen vragen om maatwerkdienstverlening. Daarom bieden wij standaard een brede dienstverlening rondom onze producten aan. Vooraf, bij het voorleggen van uw probleem, maar ook wanneer de oplossing bij u in productie staat. Daarbij kunnen wij bouwen op onze jarenlange ervaring. Zo kunt u zich zorgeloos richten op de ontwikkeling van uw product.

Lees meer over onze aanpak
Gratis een demonstratie of quickscan aanvragen?

Onze diensten

Projectmanagement

Bij Radine begeleiden wij uw project van A tot Z.

Kundige projectengineers begeleiden uw projecten. U spreekt met gedreven techneuten met brede kennis van zaken, want binnen Radine hebben wij alle expertise in huis van (software-) engineering, toevoertechniek tot installatiebouw.
Hierbij is onze jarenlange expertise in de toevoertechniek een enorm voordeel. Of het nu om trilvullers of robot vision oplossingen gaat, wij ontwikkelen het in eigen huis.

Uw specifieke uitdaging - het juiste advies

Op basis van onze jarenlange ervaring en doordat wij in ons testcenter snel diverse tests kunnen doen, zijn wij in staat u het juiste advies te geven over uw productie uitdaging. U kunt er voor kiezen de aanbevelingen zelf door te voeren, natuurlijk kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Daarnaast kunnen wij u ook assisteren in het optimaliseren van uw bestaande productieproces.

Advies tot uitvoering

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u? Wij denken graag met u mee, neem gerust contact met één van onze technisch adviseurs op.

Training personeel

In overleg kunnen wij een op maat gemaakte training leveren. Dit kan zijn voor operators, een bedieningsinstructie, maar ook een cursus voor bijvoorbeeld de technische dienst.

Onderhoud

Continue beschikbaarheid is voor productiebedrijven het belangrijkste criterium voor de rendabiliteit van de productiesystemen. Met preventieve onderhoudsbeurten en inspecties kunnen stilstandtijden aantoonbaar vermeden worden.
Met de vakkundige begeleiding van Radine specialisten ligt de technische beschikbaarheid bij veel van onze systemen op bijna 100 procent. Wij bieden service op maat aan, die volledig aan uw individuele behoeften aangepast wordt.

Levering spareparts

Vanzelfsprekend kunt u bij ons terecht voor levering van (reserve)onderdelen van uw toevoersysteem of machine.

Als agent van RNA (rna.de), kunt u ook bij ons terecht voor al hun producten, denk hierbij aan (onderdelen van-) stuurkasten en aandrijvingen.

Storingsdienst (onsite en remote)

Met uw toestemming kunnen wij op afstand inloggen en mogelijk het probleem vaststellen. Daarnaast kunnen onze specialisten bij u langskomen om op locatie het probleem vast te stellen.

Referenties

“Robuuste en betrouwbare oplossingen en machinedelen zijn cruciaal in de door ons ontwikkelde en gerealiseerde systemen. De engineers en monteurs van Radine denken constructief mee in het realiseren van optimale oplossingen.”

Floris Goet - Sales Engineer

"Radine heeft zich bewezen om in steeds verschillende ontwikkelprojecten betrouwbare toevoersystemen te leveren. Daarnaast is Radine er in geslaagd om met ons mee op te schalen naar uitdagende serie productie."

Dennis Koetsier - Manager Purchase

“In onze productie kunnen we al jaren rekenen op de betrouwbare machines van Radine. Daarnaast is het prettig samenwerken met een partij die kundig advies geeft en bij het gehele traject betrokken is.”

René Wienholts - Production Process Development Specialist

"Voor de productie van grote dezelfde series, maar ook productie van een uitdagende mix van verschillende producten levert Radine ons al jaren betrouwbare productieoplossingen. Dit draagt positief bij aan onze leverbetrouwbaarheid."

Bram Bruininx - Plant manager

"Onderdelen georiënteerd toevoeren in hoge aantallen per minuut is op het lijf geschreven voor de specialisten bij Radine. We maken hier al vele jaren gebruik van en zijn zeer tevreden over de geleverde performance."

Kelvin Aldenhoven - Production Engineer

"Radine ist ein kreativer und verlässlicher Kooperationspartner im agilen Umfeld für Zuführtechnik im Montage- und Prüfanlagenbau.“Jörg Hausecker - Leiter Sondermaschinenbau Automation Konstruktion

Benieuwd wat wij
voor u kunnen betekenen?

Meer weten?

Neem contact op met één van onze technisch adviseurs

0342 403 230 mail ons